Placeholder

Štěňata

Na začátek léta 2024 plánujeme náš druhý vrh. 

Rezervace již nepříjímáme!

 

Budeme krýt Zivu (Very Fluffy Brdské zlato), Dianka má ještě čas smileyOpět jsme se rozhodli pro zahraniční krytí. Po pečlivém hledání jsme vybrali Zivě krásného psa Davea (Quick Escape v.'t Keijsershof). Dave pochází z nizozemské chovatelské stanice V. 't Keijsershof manželů Petera a Marianne de Haar.

Vše už máme připravené a vyřízené, takže teď už jen čekáme až Ziva začne hárat, abychom mohli vyrazit na výlet do Holandska. Věříme, že si spolu Dave a Ziva padnou do oka, a narodí se nám hromada krásných štěňátek.


O všech nových událostech se dozvíte v našich aktualitách či zde v sekci “Štěňata“.

V případě zájmu o štěně nebo pokud Vás zajímají další informace, nebo se chcete na cokoliv zeptat, kontaktujte mě e-mailem michal@aurumdesebuzin.cz, nebo na telefonu: +420 731 637 576.

 

 

Ziva
Very Fluffy Brdské zlato

Placeholder

 

Zdraví: DKK AA, DLK 0/0, OCD nepostižena, GR PRA1 N/N Clear,  GR PRA2 N/N Clear, ICT-A N/P Carrier

Zkoušky: OVVR oba aporty se zvěří

Výstavy: VN, V, VD

Dave
Quick Escape v.'t Keijsershof

Placeholder

 

Zdraví: HD: A, ED: 0-0, Ogen: Clear ECVO 29-03-2023, GR-PRA-1: Clear, GR-PRA-2: Clear, prcd-PRA: Clear, NCL: Clear, MD: Clear, Ichthyosis type 1 a 2: Clear

Výstavy: Nederland : 1 x JCAC, Duitsland  : 1 x Anw.Dt.JCh.VDH - 1 JCAC GRC - 1 x Anw.Dt.Ch.VDH - 1 x DRC CAC -1 x Res.Anw.Dt.Ch.VDH - 1 Res.DRC CAC

 

 

 

Bližší informace ke štěňátkům

Naše štěňátka se narodí a vyrůstají v u nás doma obýváku uprostřed rodiny a jsou v neustálém kontaktu s lidmi a ostatními pejsky i kočkami. Později dostanou štěňátka možnost prozkoumat celou naší zahradu včetně rybníčku. A než se štěňátka vydají do svých nových domovů, tak je ještě seznámíme s nástrahami okolního světa, jako je louka nebo les, ale taky jaké to je cestovat autem a také je poprvé seznámíme se zvěří.

Poskytujeme celoživotní chovatelský servis – naším zájmem je být v neustálém kontaktu s novými páníčky. Vždy jsme ochotni Vám pomoci s výchovou, výcvikem a dalšími věcmi okolo pejska. Rádi Vám poradíme ohledně výstav či zkoušek. 

Velice nám záleží, aby se naše odchovy dostali do nejlepších rukou. A proto v případě zájmu o zařazení do čekací listiny, Vám zašleme dotazník pro “Zájemce o štěně”. Chápeme, že dotazník může být velmi osobní, ale snažíme se vybrat co nejlepší páníčky pro naše odchovy. Také budeme rádi, když nám nad rámec dotazníku napíšete něco o sobě, Vaší rodině a plánech se psem. 

Vyplněním dotazníku nevzniká žádný právní nárok na štěně z naší CHS. 

 

Se štěňátkem obdržíte:

Řádnou kupní smlouvu v předstihu k prostudování, průkaz původu FCI, Europas.

Štěňátko bude minimálně 3x odčervené, očkované a bude označeno mikročipem.

Štěňátko od nás dostane základní výbavičku, mimo jiné hračku navoněnou maminkou a sourozenci, pytel superpremiového krmení, na které bude štěňátko zvyklé, nebo BARFový balíček). Štěňátko bude navyklé na granule i na BARF.

Štěňátko dostane poukaz na tři měsíce zdarma pojištění PetExpert.

Obdržíte od nás USB disk s radami do začátku ohledně výchovy, výcviku a krmení, pdf kopie všech dokumentů a hromadu fotek štěňátek a jejich rodičů.

 

Rezervace již nepříjímáme!